Certificats

CERTIFICAT PÒSTER

Tots els autors de les comunicacions han rebut un correu electrònic amb un enllaç que descarrega automàticament el certificat de comunicació. En cas que no tingui aquest correu electrònic, revisi la seva carpeta de correu no desitjat (carpeta de Spam) o contacti’ns en poster@controversiasbarcelona.org i li enviarem per correu electrònic.

CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA ON-LINE

Els assistents al webinar en directe poden descarregar el certificat si compleixen amb un mínim de 70% d’assistència des de la seva pissarra. FEU CLIC AQUÍ

CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA PRESENCIAL

Com em descarrego el certificat?

reverso_acreditacion1. Busqui el revers de la seva acreditació el codi per a la descàrrega del certificat.
certificate_download2. Introdueixi el codi i feu clic en el botó DESCARREGAR CERTIFICAT. Si compleix les condicions per a la descàrrega, se li obrirà una nova pàgina amb el certificat en format PDF.

A continuació ha d’escriure el codi que apareix en el revers de la seva acreditació. Disposa de 3 intents. Si introdueix el codi incorrectament, l’accés es bloquejarà des del vostre ordinador per 24 hores.


Per motius de certificació EACCME-UEMS cal que completi l'enquesta de qualitat abans d'obtenir el certificat d'assistència amb els crèdits CME.

El certificat d’assistència s’emet per defecte en anglès.
En cas de necessitar el certificat en català, per favor, contacti amb la secretaria tècnica en
secretaria@controversiasbarcelona.org

Si tens dubtes o ha perdut el vostre accreditation contacti amb Secretaria Tècnica del congrés o la nostra adreça de suport tècnica i nosaltres t’ajudarem: secretaria@controversiasbarcelona.org

19 al 21 d’Abril del 2018