viatges professionals i personals

fidels a l'esperit romàntic de viatjar

A bocemtium, planifiquem el seu viatge professional desprès d'haver escoltat i comprés les seves necessitats. Si ens permet conèixe'l en profunditat podrem adaptar les característiques del viatge a les seves necessitats. Estalviï temps i ensurts i guanyi tranquil·litat.

Podem encarregar-nos de tot el que pugui necessitar: bitllets d’avió (reservats a través del sistema tradicional d’Amadeus i/o d’internet), tren o vaixell, lloguer de cotxes, trasllats privats, hotels, inscripcions a congressos, restaurants, green fees, entrades per museus, teatres, etc.

Sabem que molts viatges professionals sorgeixen per imprevistos. A bocemtium, responem a les seves necessitats amb solucions flexibles, professionals i d’alta qualitat.

I per que hi ha moltes més coses a la vida que treballar i obligacions professionals, a bocemtium podem crear viatges de somni ja sigui per la destinació, per els detalls, per l'allotjament o per les activitats. No importa on vagi, es tracti d’un viatge proper o llunyà, estarem encantats d’aportar la nostra experiència.

Demani’ns més informació, sense compromís, a info[@bocemtium.com o per telèfon al +34 93 416 12 20.