Qui som

Missió i valors

Organitzar un congrés es una tasca complexa on vostè compagina la seva ocupació habitual amb la organització científica del esdeveniment per el que habitualment, disposa de poc temps. Temps que ha de dedicar a la confecció del programa i a cultivar les seves relacions professionals. Centreu-vos en el important i fonamental per vostè; per la resta confiï en bocemtium.

El nostre objectiu es comptar amb clients molt satisfets amb la feina feta, que vulguin repetir experiència amb nosaltres. Per assolir-ho, les nostres relacions es basen a la confiança en el tracte personalitzat, confiança, professionalitat, dedicació, flexibilitat y transparència amb tot el que fem.

El nostre equip

A bocemtium contem amb un equip altament Professional i amb un ampli bagatge. Un equip de persones motivat, dinàmic i qualificat que assegura l’èxit en qualsevol esdeveniment. La nostra garantía d’èxit rau en la formació de la nostra gent, que realitza un mínim de 40 hores anyals de formació.

Tecnologia

Es crític comptar amb el millor software del nostre sector.

La tecnologia que fem servir a bocemtium es sense cap lloc a dubtes, un dels punts forts de la nostre empresa. El nostre software ens permet gestionar des de els aspectes més crítics de qualsevol congrés i esdeveniment fins els detalls més imperceptibles, independentment de la seva dimensió, amb total seguretat, fiabilitat i en temps real. Deixi que el sorprenem amb les prestacions del nostre programa bocemtium® congressos. Gestionem des de la pàgina web del congrés, passant per les inscripcions, gestió del allotjament, recepció i gestió de comunicacions / treballs científics, gestió del pressupost. Tots aquests aspectes estan integrats en bocemtium® congressos el que permetrà tindrà un control absolut del seu esdeveniment en temps real i en definitiva l’assegura una gestió totalment professional del mateix.

Demani’ns una demostració sense compromís. Estarem encantats de mostrar-li una eina avançada que li convencerà de les seves amplies i variades possibilitats.