COMITÈ CIENTÍFIC

Sra. Eva Dos Santos
Infermera. Màster en Gestió Integral i Investigació en Ferides Cròniques per la Universitat de Cantabria. Centre Socio-Sanitari El Cedre. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Sr. Joan Bernat Ferrando Garrigós
Infermer. Màster en Gestió i Metodologia de la Qualitat Assistencial per IU Avedis Donabedian, Universitat Autònoma de Barcelona. Responsable de Seguretat del Pacient i Planificació Estratègica del SAAS.

Sra. Ana Mª Flujas Jiménez
Infermera. Especialista en Infermeria Geriàtrica. Màster en Gestió Integral i Investigació en Ferides Cròniques per la Universitat de Cantabria. Doctoranda per la Universitat d’Andorra. Coordinadora Assistencial Centre Socio-Sanitari El Cedre. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Sr. Pablo Garcia Molina
Infermer. Màster en Ciències de la Infermeria per la Universitat d’Alacant, especialista en Infermeria Pediàtrica. Doctor d’infermeria per la Universitat d’Alacant. Professor ajudant doctor del departament d’Infermeria a la Universitat de València, assignatura d’Infermeria en la Salut Infantil i Adolescent. Secretari del Decanat de la Facultat d’Infermeria i Podologia. Membre Junta Directiva  Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal (SEEN). Membre del grup d’Investigació Nutrició Pediàtrica INCLIVA. Assessor en Ferides en Pediatria Unitat Infermeria de Ferides Complexes del Departament de Salut Clínica Malvarrosa. Editor www.upppediatria.org. Membre comitè consultiu GNEAUPP.

Sra. Erica Homs Romero
Infermera. Màster Oficial en “Gestión Integral e Investigación de las Heridas Crónicas” per la . Universitat de Cantabria. Doctoranda per la Universitat d’Alacant. Experta en les Cures de Ferides Cròniques acreditada pel GNEAUPP. Referent clínica en el EAP Ernest Lluch de Figueres.

Sra. Pilar Ibars Moncasí
Infermera. Servei d’Endocrinologia. Consultora UPP i Ferida crònica Hospital Universitat Arnau de Vilanova. Lleida. Doctoranda per la Universitat de Jaen.  Màster en Ciències de la Salud per la Universitat de Lleida. Experta en Cures de Ferida Crònica acreditada pel GNEAUPP. Membre Comitè Director del GNEAUPP.

Sra. Elisabet Mateos Navarro
Infermera-Coordinadora General a temps parcial. Màster en gestió i direcció de recursos sanitaris. Màster en Investigació en Ciències de la Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Sra. Mªdel Mar Novis Berenguel
Infermera referent de cures en Atenció Primària. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

 Dr. D. Angel Romero Collado
Infermer. Professor de la Facultat d’ Infermeria de la Universitat de Girona. Expert en les Cures de Ferides Cròniques acreditat pel GNEAUPP.

Sra. MªElena Saba
Infermera referent en diabetis i ferides. Màster en atenció i educació en el pacient diabètic. Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Sra. Pilar Serrano Gascón
Infermera. Referent de Metodologia, Formació continuada del Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Assessora en projectes científics i en la secció de desenvolupament de l’Àrea de Recursos Humans del Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Sra. Meritxell Torà Rey
Infermera. Atenció Primària CAP Sant Julià de Lòria del Principat d’Andorra. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Dr. D. Joan Enric Torra i Bou
Infermer. Doctor per la Universitat d’Alacant. Màster en “Atención Oficial en Gestión Integral e Investigación en los cuidados de heridas crónicas” Universitat de Cantabria.

28 de Febrer i 1 de Març de 2019