Ponents

• Sr. Adan Alvarez Ordiales.
Infermer. Màster en Ciències de la Infermeria en la Universitat d’Alacant. Expert en Maneig global de persones amb ferides complexes per la Universitat de Castella la Manxa. Responsable de la Unitat d’Infermeria d’úlceres i Ferides complexes de l’Hospital Clínic Universitari de València. Professor del Departament d’Infermeria de la Universitat de València.
• Dr. Miquel Alvarez Marfany.
Llicenciat en Medicina per la Universitat de Navarra. Especialista en Endocrinologia per la Universitat Mont Sinaí de Nova York. Membre de la AACE, membre de la SEEN. Director mèdic associat de
CELLAB.
• Sra. Montserrat Dòria Cervós.
Podòloga. Postgrau en Podologia Esportiva. Màster d’Investigació en Medicina Clínica per la universitat Miguel Hernández d’Elx. Consulta pròpia de podologia, podòleg del servei d’endocrinologia i nutrició de l’hospital Universitari Arnau de Vilanova. Institut de recerca Germans Trias i Pujol, investigació novell en projectes sobre peu diabètic.
• Sra. Eva Emilia Dos Santos Teixeira.
Infermera. Màster en Gestió Integral i Investigació en Ferides Cròniques per la Universitat de Cantabria. Centre Socio- Sanitari El Cedre. Andorra.
Sra. Mónica Duran.
Infermera. Especialista en Infermeria Geriàtrica. Membre (secretària) de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermers/es d’Andorra. Professora tècnica del Centre de Formació Professional d’Aixovall. Principat d’Andorra.
• Sr. Joan Bernat Ferrando Garrigós.
Infermer. Màster en Gestió i Metodologia de la Qualitat Assistencial per IU Avedis Donabedian, Universitat Autònoma de Barcelona. Responsable de Seguretat del Pacient i Planificació Estratègica del
SAAS.
• Sra. Ana Mª Flujas Jiménez.
Infermera. Especialista en Infermeria Geriàtrica. Màster en Gestió Integral i Investigació en Ferides Cròniques per la Universitat de Cantabria. Responsable de àrea Assistencial Centre Socio-Sanitari El Cedre. Andorra.
• Dr. D. Francisco Pedro García Fernández.
Infermer. Doctor per la Universitat de Jaen. Màster en les Cures de Ferides Cròniques por la Universitat de Cantabria. Màster en Investigació i Innovació en Salud, Cures i Qualitat de Vida por la Universitat de Jaen. Professor del Departament de Infermeria. Vicedecà Facultat de Ciències de la Salud. Universitat de Jaen. Membre Comitè Director GNEAUPP.
• Dra. Pilar Ibars Moncasí. Infermera.
Servei d’Endocrinologia. Consultora UPP i Ferida crònica Hospital Universitat Arnau de Vilanova. Lleida. Màster en Ciències de la Salud per la Universitat de Lleida. Experta en Cures de Ferida Crònica acreditada pel GNEAUPP. Doctoranda per la Universitat de Jaen Membre Comitè Director del GNEAUPP.
• Dr. D. Victor Küppers.
Doctor en Humanitats. Llicenciat en Dirección y Administració d’ Empreses.
• Dra. Virginia Larraz.
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació per la Universitat
de València, Màster en Educació i TIC per la Universitat Oberta de Catalunya. Doctora per la Universitat d’Andorra. Directora del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació i Coordinadora del rectorat i responsable de recerca i del programa de doctorat a la Universitat d’Andorra.
• Sr. Albert Llovera Massana
• Dr. D. Pablo López Casanova.
Infermer. Doctor per la Universitat d’Alacant. Màster en Ciències de la Salut per la Universitat d’Alacant. Responsable de la Unitat de Ferides complexes. Departament de Salut d’Alcoi. Expert en Cures de Ferida Crònica acreditat pel GNEAUPP. Membre Comitè Director del GNEAUPP. Community Manager y Webmaster GNEAUPP.
• Sra. Elisabet Mateos Navarro.
Infermera-Coordinadora General a temps parcial. Màster en gestió i direcció de recursos sanitaris. Màster en Investigació en Ciències de la Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Hospital
Nostra Senyora de Meritxell.
• Sra. Erica Homs Romero.
Infermera. Màster en Gestió Integral i Investigació en Ferides Cròniques per la Universitat de Cantabria. Doctoranda per la Universitat d’Alacant. Infermera Referent de Ferides Cròniques de Girona. Referent Clínic i Qualitat de l’EAP de Figures.
• Sr. Eduard Reinoso Zamora.
Nutricionista. Diplomat en nutrició humana i dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels aliments.
• Dr. D. Manuel Rodríguez Palma.
Infermer. Doctor per la Universitat d’Alacant. Màster en Ciències de la Infermeria per la Universitat d’Alacant. Residència de persones grans “José Matía Calvo” de Cadis. Expert en Cures de Ferida Crònica acreditat pel GNEAUPP. Membre Comitè Director del GNEAUPP.
• Dr. J. Javier Soldevilla Agreda.
Infermer. Llicenciat en Antropologia Social i Cultural per la Universitat del País Basc. Doctor per la Universitat de Santiago de
Compostela. Màster en Gerontologia Social per la Universitat de Santiago de Compostela. Professor d’Infermeria Geriàtrica. E.U. Infermeria de Logronyo. Consultori de Ausejo. SERIS. Director del
GNEAUPP.
• Sra. Meritxell Torà Rey.
Infermera. Atenció Primària CAP Sant Julià de Lòria del Principat d’Andorra. Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.
• Dr. Joan Enric Torra i Bou.
Infermer. Doctor per la Universitat d’Alacant. Màster en “Atención Oficial en Gestión Integral e Investigación en los cuidados de heridas crónicas” Universitat de Cantabria.

28 de Febrer i 1 de Març de 2019